Integration

Succesen i større systemer kan måles på de forskellige platformes evne til at “tale sammen”

YouCube’s ekspertise består i at skabe den ”lim” som sikrer kommunikation på tværs af virksomhedens eksisterende it systemer. Via vore kompetencer opnår din virksomhed således et optimalt samspil mellem forretningen og IT. Systemintegration har den oplagte gevinst, at data ikke skal indtastes i flere systemer, og at manuel flytning af filer – og dermed øget risiko for fejl – undgås.

En god integration sikrer bl.a:
  • Hurtig tilpasning til ændrede behov i virksomheden
  • Quality of Service – sikkerhed for at data leveres det rigtige sted

Værdiskabende

- projektmodeller og kvalitetsfokus

YouCube anvender kun gennemprøvede udviklingsprocesser og projektmodeller, specifikt tilpasset det enkelte kundeprojekts behov. YouCube har egne modeller og processer, men efter aftale anvendes gerne jeres processer, dokumentationsstandarder og kvalitetssystemer.

Konverteringer

Står din virksomhed for at implementere nye IT løsninger?

YouCube har indgående erfaring med konverteringer fra eksisterende til nye it systemer, og vi har kapacitet til at tilegne os specifik viden om din virksomhed og dermed sikre en optimal og lønsom løsning.

Forretningskritiske it systemer kan ofte anvendes som en konkurrence parameter. Youcube har en bred erfaring med udvikling af applikationer til en række af landets største virksomheder, hvor vi leverer og vedligeholder bl.a. tilbuds, ordre, fakturerings og løn systemer.

Du kan læse om nogle af de opgaver vi har løst hér.

Konsulenter eller projekter?

YouCube løser opgaverne der hvor du ønsker det

Hvis projektet passer dertil udfører YouCube projekter fra vores egne kontorer, naturligvis med jævnlige projekt- og statusmøder med dig.